Vesikiertokiuas

1390 1570 

Vesikiertokiukaassa on tulipesän sisällä lämmönvaihdinyksikkö, joka kytketään kiertovesipumpun avulla hybridivaraajaan ja talon lämmitysjärjestelmään. Uudessa mallissamme on rosterista valmistettu reunus. Kiukaasta on saatavilla myös läpi seinän malli.


tuotetunnus (SKU) vesikiertokiuas Osasto:

Tuotekuvaus

Vesikiertokiukaassa on tulipesän sisällä lämmönvaihdinyksikkö, joka yhdistetään kiertovesipumpun avulla hybridivaraajaan ja talon lämmitysjärjestelmään. Työtehoseuralla teettämiemme mittausten perusteella vesikiertokiukaasta irtoaa lämmitystehoa veteen 4 kWh eli kolmasosa kiukaan kokonaistehosta. Vesikiertokiukaan lämmitystehoa voidaan lisätä 3kWh liittämällä sen rinnalle lämmöntalteenottopiippu.

Kiukaan ulkohalkaisija on 55 cm ja korkeus 80 cm. Kiukaan tulipesä on korkea, mikä takaa puhtaan palamisen ja hyvän hyötysuhteen. Tarvittaessa tulipesä voidaan asentaa saunan seinän läpi  Kiukaan putkiyhteet ovat kiukaan sivussa joko oikealla tai vasemmalla puolella. Kiuas valmistettu EU:ssa ja se on tehty 6mm kattilateräksestä. Takuu 4 vuotta. Kuvasta poiketen, saatavilla on ainoastaan suoralla lasiluukulla varustettu malli.

Kiukaalle suositeltava lämmitettävän saunan tilavuus on 6 -15 m3. Vesikiertokiukaaseen liitettävän energiavaraajan koon tulisi olla 300 – 1000 litraa. Vesikiertokiuas voidaan kytkeä myös suoraan öljykattilaan, jos kattilan vesitilavuus on vähintään 200 l.

Vesikiertokiuas tarvitsee toimiakseen kiertovesipumppupaketin.

vesikiertokiuas

Lehtiartikkeleita

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vesikiertokiuas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...