Energiatodistus

Uudiskohde

Energiatodistus tulee laskea uudiskohteelle ennen rakennusluvan hakemista. Laskennan yhteydessä voidaan vielä optimimoida ja varmistaa rakennuksen energiatehokkuus oikeilla rakenne- ja talotekniikkaratkaisuilla.

Hinta: 250€ sis. alv. – Energiatodistuksen ja E-luvun laskenta uudiskohteeseen

Olemassa oleva pientalo

Energiatodistus uudistui 1.6.2013 alkaen. Jatkossa energiatodistusta edellytetään myös vanhan pientalon myynnin tai vuokrauksen yhteydessä.

Energiatodistus auttaa vertailemaan rakennusten energiatehokkuutta. Se kertoo rakennuksen energialuokan (A-G), joka perustuu laskennalliseen energiakulutukseen. Energialuokka ei ole riippuvainen talon nykyisistä käyttäjistä, vaan perustuu rakennuksen ominaisuuksiin. Energiatodistus sisältää kuitenkin myös tietoa sen hetkisten käyttäjien toteutuneesta ostoenergiakulutuksesta ja sen lisäksi asiantuntijan toimenpide-ehdotuksia, joiden avulla energiatehokuutta voidaan parantaa.

Energiatodistuksen laatiminen vaatii aina paikan päällä käymistä! Energiatodistuksen laatijalta vaaditaan pätevöitymistä, jollainen Ekolämmöxin energia-asiantuntija Kari Balkilla on.

Hinta alkaen 350 € sis. alv. – Energiatodistus olemassa olevaan pientaloon

Voit kysyä tarjousta myös rivitaloista ja isommista kohteista! Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja Ekolämmöx pidättää oikeuden muuttaa hintoja.

Ota yhteyttä

Kari Balk
Kari Balk
Energia-asiantuntija
puh. 050-301 7431
kari@ekolammox.fi