CTC EcoAir 400

5 390 6 090 

Korkealla hyötysuhteella (4,9 COP) varustettu ilma-vesilämpöpumppu. Saatavilla 6kW (406), 8kw (408) tai 10kW (410) tehoisina malleina. Hinta sisältää latauspumpun ja vaihtoventtiilipaketin CTC EZ Pro 550i varaajaa varten. Ei sisällä erillistä ohjainta vaan ohjaus tapahtuu CTC varaajan kautta.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Nämä uuden sukupolven ilma-vesilämpöpumput on suunniteltu hiljaisiksi ja tehokkaiksi. CTC EcoAir 400 sisältää täysin uuden ja toimintavarmemman kompressorin sekä uuden puhallinkonstruktion. CTC EcoAir 400 pienentää lämmityskustannuksia jopa 70%, antaa lämpöä -22°C asti ja tuottaa jopa 65°C menovettä. [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_3″ spacing=”yes” last=”no”]pdf_ikoniTuote-esite [/fusion_builder_column] [fusion_builder_column type=”1_3″ spacing=”yes” last=”no”]pdf_ikoniTekniset tiedot [/fusion_builder_column] [fusion_builder_column type=”1_5″ spacing=”yes” last=”yes”] [/fusion_builder_column] [/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
CTC EcoAir 400 siirtää ulkoilmassa olevan lämpöenergian talon ja LKV lämmitykseen. CTC EcoAir 400 on varustettu automaattisella tarpeen mukaan toimivalla sulatuksella, joka vähentää sulatustarpeen minimiin. Tämä tarkoittaa, että lämmitykseen saadaan enemmän tehoa ja kompressorin elinikä pitenee.

Hyödyt

  • Hiljaisin ja tehokkain ilma-vesilämpöpumppu, jonka olemme kehittäneet
  • Korkea vuosihyötysuhde SCOP 3,92.
  • Tuottaa jopa 65 °C menovettä
  • Sisäänrakennettu kondenssivesiallas
  • Antaa lämpöä -22 °C asti
  • Helppo asentaa.
  • Ei tarvitse porakaivoa tai maaputkistoa
Tapaa meidät Rakenna & Remontoi messuilla Myyrmäessä 25-27.1.2019. Osasto 2N.Katso lisää
+