CTC EcoAir 600M

6 550 7 550 

CTC EcoAir 600M on kierroslukuohjattu 2,5–22 kW:n lämpöpumppu, joka säätää toimintaansa rakennuksessa vuodenaikojen mukaan vaihtelevien tehontarpeiden mukaan. Mallit: 610M, 614M, 622M. Hinnat sisältävät latauspumppupaketin, kondenssivesiputken ja sulatuskaapelit.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Tuotekuvaus

CTC EcoAir 600M on erittäin tehokkaiden kierroslukuohjattujen ilma-vesilämpöpumppujen sarja omakotitalojen, kiinteistöjen sekä pienempien teollisuuskiinteistöjen lämmitystarpeisiin koko vuodeksi. Kun lämmöntarve on suuri, teho kasvaa, ja lämmöntarpeen laskiessa kompressorin kierrosluku ja teho laskevat. Tämä varmistaa aina maksimaaliset säästöt.

CTC EcoAir 600 on optimoitu hyödyntämään ilmassa piilevää energiaa ympäristöystävälliseen lämmitykseen. Se siirtää ilman energiaa kotiin ja käyttöveteen eikä vaadi porausreikää eikä kierukoita maahan. CTC EcoAir 600M:n automaattinen sulatus varmistaa tehokkaan lämmityksen ja laitteen pitkän käyttöiän. CTC EcoAir 600M on luonnollisesti varustettu kondenssivesialtaalla, jossa on vakiona sisäinen lämmitin.

CTC EcoAir 600M tulisi aina asentaa jonkin sisä- tai ohjausmoduulimme kanssa parhaan tehon takaamiseksi. Suosituksemme ohjaukseen ja lämpimälle käyttövedelle on CTC EcoZenith i350. Sisäilman ja käyttöveden lämmityksen säätämisen helpottamiseksi kaikissa sisäyksiköissämme on värikosketusnäyttö. CTC EcoZenith i350 -sisäyksikössä on tehokas käyttöveden lämmitys, joka tuottaa yli 300 litraa lämmintä käyttövettä. Jos lämpimän käyttöveden tarve on erittäin suuri, CTC EcoAir 622M voidaan kytkeä CTC EcoZenith i550 Pro -hybridivaraajaan. Sen lämpimän käyttöveden kapasiteetti on yli 600 litraa, mikä riittää 15 suihkussa käyvälle teinille.

Jos CTC EcoAir 600M halutaan liittää nykyiseen järjestelmään, sitä täydennetään CTC EcoLogic -ohjausmoduulilla. Tämä ainutlaatuinen ohjausjärjestelmä valvoo ja ohjaa CTC:n lämpöpumppuja, lisälämmitystä, puskurisäiliötä, allasta, viilennystä jne. jopa neljässä eri lämmityspiirissä. Jos energiantarve on erityisen suuri, voidaan samanaikaisesti käyttää jopa kymmentä lämpöpumppua.

  • Paras energialuokka A+++
  • Erittäin hiljainen
  • Alentaa lämmityskustannuksia jopa 80%
  • Paras hyötysuhde: SCOP 4,9
  • Kondenssivesiallas, jossa sisäinen lämmitin
  • Kierroslukuohjattu kompressori
  • Hinta sisältää latauspumppupaketin, kondenssivesiputken ja sulatuskaapelit
  • Ohjataan matkapuhelimella CTC Connect+sovelluksen avulla
  • Lämmittää vielä -22 asteessa ja lämmittää käyttöveden jopa 65 asteen lämpötilaan.

Voit lukea lisää ilma-vesilämpöpumpuista tuoteryhmäsivultamme.